VIDEOOVERVÅGNING


VI SKABER - TRYGHED & TILLID

Stort tilfredshed 2700+ kunder

Landsdækkende service 

24/7-365 Super kundeservice

Intelligent alarmstyring

Videoovervågning har en forebyggende effekt ”HD Kvalitet”


Vil du sikre hverdagen for dine medarbejdere i din virksomhed? Og vil du gerne have ro i sindet, når du holder fri?


Hos KP Sikring levere vi kun de bedste, mest effektive og brugervenlige løsninger, til både store og små butikker. Vores løsninger er baseret på den nyeste IP teknologi, vi arbejder kun med Hikvision & Synology, da det er en åben og overskuelig platform. Samt den er fremtidssikret.  Gør livet surt for tyvene med effektivt TVO Overvågning fra KP Sikring.Fakta om Videoovervågning erhverv


Videoovervågning er et effektivt middel mod butikstyveri, svindel og svind fra varelageret. En investering i TVO Overvågning og IP-kamera overvågning til butikken kan meget hurtigt tjene sig selv hjem igen. Med videoovervågning får du også et meget effektivt middel mod hærværk, indbrud og tyveri, hvor det som et ekstra plus kan skabe større tryghed blandt medarbejderne.


TVO Overvågning gør det muligt at følge med i situationer og hændelser rundt omkring i din virksomhed – både i og udenfor åbningstiderne. Så når butikken er lukket, kan du få fuld vished omkring aktivitet og ubudne gæster på matriklen – eksempelvis ved indbrud, hærværk og røveri.