Referencer

Inco har fået lavet 2 store alarminstallationer samt videoovervågning og vi er meget tilfredse. Både installation samt den efterfølgende drift
 fungere rigtigt godt og samarbejdet med personale samt ledelse er gnidningsfrit
Se filmen for mere information

 

Lars Arndt
Direktør – INCO Cash & Carry

KP Vagt er en professionel samarbejdspartner som vi gennem flere år har benyttet os af. De sætter service i højsædet og svarer altid prompte på alle vores henvendelser. KP Vagt fremstår som en organisation, hvor der er styr på det. Det er meget vigtigt for os, og skaber god tryghed hos vores medarbejdere.

Michael Gadegaard
ABA Teknik

KP Vagt er en professionel samarbejdspartner som vi gennem flere år har benyttet os af. De sætter service i højsædet og svarer altid prompte på alle vores henvendelser. Deres IT-systemer er meget udviklet og giver en rigtig god mavefornemmelse af hele organisationen. Der er styr på det. Det er vigtigt for os og skaber god tryghed hos alle vores medarbejdere.

Jesper Køppen Mieritz
ADVOKAT (H) / PARTNER – NØRREGAARD | MIERITZ

Vi har brugt KP Vagt de sidste 10 år. Vi benyttet KP Vagt til alle vores terminaler. De er konkurrencedygtig, hurtig udrykning, og meget professionelle. Vi her bruge dem til akutsikring af flere nye midlertidige lagre, og havde de havde en mobil løsning oppe at køre samme dag.

Bjørn Christensen
BFT Logistik A/S

Vi har i alle årene været glade for KP vagts professionelle service ifm. sikring af vores bygninger som både har udmøntet sig i tryghed for ejerne og medarbejderne samt besparelser på forsikringspræmierne.

Lars Holm
AK TECHOTEL

Vi har valgt at samarbejde med KP Vagt da de er meget konkurrencedygtige på deres priser og service. Yderligere er der hurtig reaktionstid når vi har brug for assistance til vores Alarm og overvågning.

Jan Jensen
Owner/operator McDonald´s Falkoner Alle, Hovedbanegården, Nørrevodl, og Ballerup
– McDonald´s

 

KP Vagt system er nemt at håndtere og de er let tilgængelige

Lene Winther
Balyfa A/S

SF Studio har på flere projekter benyttet KP Vagt til forskellige alarm (Mobilsystemer) og vagt opgaver i forbindelse med filmoptagelser. KP Vagt har altid leveret fleksible, hurtige og effektive løsninger på opgaverne i alle dele af processen, de kan varmt anbefales

Claus Nielsen
Location Manager – SF STUDIOS

 

Ærligt og reelt samarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Per Espenhein
Fischer Medical ApS

Da vi flyttede til ny adresse, valgte vi at samarbejde med KP Vagt, hvilket vi har været meget glade for. De er hurtige, omhyggelige og kontakten til firmaet har været perfekt.

Lars Ole Jensen
Logistikchef

Efter møde med KP Vagt – hvor vi snakkede løsninger, blev vi enige om et NOX anlæg vil fungere til vores behov. Installation, konfiguration – og til den daglige drift, har været lige, som man kunne ønske sig. Drift sikkert og fejl alarmer eksister ikke.

Simon Eriksen
Zero Allergy

Vi har i alle årene været glade for KP vagts professionelle service ifm. sikring af vores bygninger som både har udmøntet sig i tryghed for ejerne og medarbejderne samt besparelser på forsikringspræmierne.

Claus Christian Hjorth-Madsen
Managing Director – IPS-Group A/S